Ciuperci Crude Umplute cu Legume si Dressing de Avocado

Ciuperci Crude Umplute cu Legume si Dressing de Avocado

Aceste ciuperci umplute cu legume diverse, condimente si dressing de avocado delicios, pot fi servite cu orice ocazie caci sunt atat de usor si simplu de facut. Este o reteta raw-vegana.

Reteta:

Ingrediente: ciuperci mari Agaricus Bisporus (pe eticheta mai scrie si grill albe), ceapa, morcovi, ardei, castraveti, piper, boia iute, 1 minola/portocala/mandarina, 1 avocado, 50ml ulei de susan presat la rece, 5-6 catei de usturoi, sare himalaya.

Mod de preparare:

Nu va dau cantitati exacte pentru legume caci chiar nu am stat sa cantaresc, am pus cat am crezut de cuviinta. Chiar nu aveti ce sa gresiti ­čÖé .

Curatati si spalati ciupercile si legumele. Taiati mai marunt sau mai bine folositi un tocator (eu prefer tocatorul) in care puneti ceapa, ardei, morcovi, castraveti, cozile de la ciuperci, si ce alte legume mai doriti, aceasta fiind o reteta extrem de versatila. Le tocati numai, nu faceti un smoothie ­čśŤ , asadar aveti grija cat le tineti in tocator.

Puneti legumele tocate intr-un castron si adaugati sare himalaya, amestecandu-le. Umpleti ciupercile cu acest amestec de legume si preparati dressingul de avocado.

In blender sau tocator puneti 1 avocado copt, feliile unei minole/portocale/mandarine, 50ml ulei de susan, 5-6 catei de usturoi, sare himalaya dupa gust. Procesati pana la omogenizarea si formarea unui dressing fin pe care il turnati peste amestecul de legume.

Condimentati ciupercile dupa gust cu piper si boia iute.

Pofta buna!

De unde puteti cumpara din ingrediente si aparatura:

Nico
Aboneaza-te la retetele mele
Iti plac retetele mele? Aboneaza-te la ele!
Publicat in: Retete Culinare

Articole Similare

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *