Crema-Branza de Caju Raw-Vegana

Crema-Branza de Caju Raw-Vegana

Branzica de caju cu muuult marar si ceapa verde, foarte cremoasa, delicioasa si sanatoasa. Va puteti juca cu aceasta reteta , de exemplu, inloc de ceapa sa puneti usturoi.

Reteta:

Ingrediente: 1 cana de caju crud inmuiat 6 ore, zeama de la 1 lamaie mica/medie, sare himalaya/de mare dupa gust, 1 lingurita de ulei de cocos virgin topit la bain-marie, muuult marar, muuulta ceapa verde sau muuulti catei de usturoi ­čśÇ .

Se proceseaza in blender caju-ul, zeama de lamaie, sarea si apa atat cat este necesar pentru ca blenderul sa proceseze bine compozitia, se adauga uleiul si cateii de usturoi daca ati optat pentru ei, se proceseaza iar si se scoate intr-un castron. Se taie mararul si ceapa (daca o preferati in locul usturoiului) si se adauga la branzica. Inainte de a se manca, e bine sa le tina cateva ore la frigider.

A iesit gustoasa! Merge de minune pe ardei gras, rondele de rosii, painici raw-vegane, etc.

Nico
Aboneaza-te la retetele mele
Iti plac retetele mele? Aboneaza-te la ele!
Publicat in: Retete Culinare

Articole Similare

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *