Pâté Raw-Vegan de Alge

Pâté Raw-Vegan de Alge

Mi s-a facut dor de mare mancand din acest preparat al meu, pate raw-vegan de alge 🙂 , gustos si hranitor. Am avut o ideea de cu seara, am pregatit ingredientele si a doua zi l-am facut.

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de: 200gr caju crud, 30gr alge deshidratate, 1 lingurita cu varf de pudra de spirulina, zeama de la 1 lamaie medie, 1 lingurita sare himalaya si 200ml apa filtrata.

Seara puneti la hidratat nucile de caju crude. A doua zi, puneti la hidratat algele pentru 1 ora apoi le taiati marunt pe tocator, altfel se incolacesc in jurul cutitelor blenderului/robotului de bucatarie si nu sunt maruntite.

Puneti toate ingredientele in blender/robot de bucatarie si le procesati pana devin o pasta fina, omogena.

Eu am mancat acest pate de alge pe panicile mele raw-vegane (reteta aici), alaturi de o suuuper delicioasa salata preparata din varza rosie, ceapa rosie, marar, hrean ras si pus de mine in otet organic, seminte de canepa decorticate, zeama de lamaie, ulei de canepa si ulei de masline presate la rece, sare himalaya, piper si boia iute.

Pofta buna!

De unde puteti cumpara ingredientele si uneltele:

Nico
Aboneaza-te la retetele mele

Aboneaza-te la articolele si retetele mele!

Publicat in: Hrana Vie

Te mai pot interesa si:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *