Paté Raw-Vegan din Seminte de Floarea Soarelui si Masline Verzi

Paté Raw-Vegan din Seminte de Floarea Soarelui si Masline Verzi

Dupa ce l-am gustat anul trecut la Raw Generation Expo si mi-a placut mult, am tot zis ca o sa-mi fac si eu paté din seminte de floarea soarelui. Este atat de simplu si rapid de facut si ataaaaat de gustos. Iata varianta mea.

Reteta:

Ingrediente: 1 cana de seminte de floarea soarelui, 20 de masline verzi, sare himalaya (daca mai considerati ca e cazul), 3 linguri ulei de masline presat la rece, 5-6 catei de usturoi romanesc.

Semintele de floarea soarelui se lasa la inmuiat in apa peste noapte sau 8 ore peste zi. Curatati maslinele de pe samburi sau folositi direct masline fara samburi.

Pentru ca inca nu am un blender profesional precum Vitamix, eu folosesc acest tocator de la Heinner cu care se pot procesa foarte bine toate ingredientele fara necesitatea adaugarii de lichid in plus. Asadar, puneti toate ingredientele in blender/tocator si procesati pana la formarea unei paste fine, omogene, si paté-ul raw-vegan din seminte de floarea soarelui este gata 🙂 .

Eu l-am mancat alaturi de crackersi raw-vegani de canepa si o super delicioasa si sanatoasa salata cu: ardei, ceapa, ciuperci champignon, masline negre in ulei, rosii cherry, germeni de fasole mung (crescuti de mine), sare himalaya, ulei de masline presat la rece si zeama de lamaie.

Pofta buna!

De unde puteti cumpara uneltele si ingredientele:

Nico
Aboneaza-te la retetele mele
Iti plac retetele mele? Aboneaza-te la ele!
Publicat in: Retete Culinare

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *