Prajitura Raw-Vegana cu Mere si Nuci Romanesti

Prajitura Raw-Vegana cu Mere si Nuci Romanesti

Aluat: 1 cana nuci romanesti hidratate peste noapte; 1/2 cana fulgi de nuca de cocos; 1 cana curmale hidratate 3 ore; 1 lingura ulei de cocos. Se proceseaza in blender nucile si curmalele (taiate in prealabil mai marunt pentru a ajuta blenderul), se adauga apa cat sa proceseze fara probleme, uleiul de cocos topit la bain-marie, apoi fulgii de cocos. Se pune compozitia intr-un castron separat pentru a putea face crema.

Stratul de mere: 5 mere (ionatane) marime medie; zeama de la 1/2 lamaie; 2-3 linguri de miere (dupa gust); 1-2 lingurite de scortisoara (dupa gust); 4-5 linguri tarate psyllium (eu am pus 6 si consider ca e prea mult ­čÖé ). Toate ingredientele se proceseaza in blender.

Se aseaza in straturi intr-o forma de tort: aluat, mere, aluat, mere, aluat, se pudreaza cu scortisoara sau fulgi de cocos sau ce alte fructe sunt dorite. Se tine la frigider cateva ore sau peste noapte.

O sa fac o varianta a prajiturii si cu fructe de padure sau capsuni ­čśÇ . Miam miam!

Nico
Aboneaza-te la retetele mele
Iti plac retetele mele? Aboneaza-te la ele!
Publicat in: Retete Culinare

Articole Similare

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *