Supa Raw-Vegana de Rosii cu Busuioc si Caju

Supa Raw-Vegana de Rosii cu Busuioc si Caju

Am avut pofta sa-mi fac o supa de rosii raw-vegana, am purces la treaba si a iesit extrem de gustoasa. Iata cum am facut-o.

Reteta pentru 2 portii:

Ingrediente: 50 gr caju crud, 650 gr rosii coapte bine (aprox. 3 rosii mari), 1 legatura de busuioc proaspat, 5-6 catei de usturoi, 3 linguri ulei de masline extra virgin, sare himalaya, piper.

Se hidrateaza nucile de caju peste noapte. Se proceseaza in blender rosiile, cateii de usturoi, sarea himalaya (dupa gust), uleiul de masline. Apoi se adauga frunzele de busuioc si nucile caju, procesandu-se pana la formarea unei compozitii omogene. Se toarna in castroane si se rasneste piper deasupra.

In perioada asta, profitati de existenta rosiilor de gradina in piete.

Pofta buna!

De unde puteti cumpara ingredientele:

  • sare himalaya – clic aici
  • piper Solaris – 5 arome – clic aici – rasnita e super eficienta si se poate reumple!
  • ulei de masline extravirgin 5L – clic aici
  • caju crud – clic aici
Nico
Aboneaza-te la retetele mele
Iti plac retetele mele? Aboneaza-te la ele!
Publicat in: Retete Culinare

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *