Tzatziki Raw-Vegan

Tzatziki Raw-Vegan

De cand am descoperit reteta de lapte batut din caju, ma tot joc cu adaptarea retetelor traditionale la raw-veganism, si-mi cam iese ­čśÇ .

Reteta:

Ingrediente: 200ml de iaurt de caju, 1 legatura de marar, 1 lingura de ulei de masline extra-virgin, sare himalaya, piper, 1 castravete, 2 lingurite zeama de lamaie, 4-5 catei de usturoi.

In urma prepararii acestui delicios lapte batut din caju pe care nu-l mai agitati dupa 24h ci-l lasati sa fermenteze linistit 48h, se aduna grosul la suprafata. Scoateti 200ml din acest gros si turnati-l intr-un castron.

Radeti castravetele pe razatoarea mare si stoarceti-l de suc. Taiati mararul.

Peste iaurtul de caju adaugati 1 lingura de ulei e masline, sare himalaya si piper dupa gust, cateii de usturoi zdrobiti, zeama de lamaie, castravetele ras si marar dupa gust (eu am pus cam jumatate de legatura) si amestecati bine de tot. Am vazut in unele retete ca mararul este optional, asa ca daca nu va place, nu-l puneti, tzatziki-ul raw-vegan tot bun-bun-buuun va iesi.

L-am mancat cu delicioasele painici raw pe care mi le-am facut, a caror reteta o gasiti aici.

Veti avea cu siguranta pofta buuuuuuna!

De unde puteti cumpara aparatura si ingredientele:

Nico
Aboneaza-te la retetele mele
Iti plac retetele mele? Aboneaza-te la ele!
Publicat in: Retete Culinare

Articole Similare

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *