Crema-Branza de Caju Raw-Vegana

Crema-Branza de Caju Raw-Vegana

Branzica de caju cu muuult marar si ceapa verde, foarte cremoasa, delicioasa si sanatoasa. Va puteti juca cu aceasta reteta , de exemplu, inloc de ceapa sa puneti usturoi.

Reteta:

Ingrediente: 1 cana de caju crud inmuiat 6 ore, zeama de la 1 lamaie mica/medie, sare naturala dupa gust, muuult marar, muuulta ceapa verde, usturoi verde sau leurda, sau catei de usturoi.

Se proceseaza in blender caju-ul, zeama de lamaie, sarea si apa atat cat este necesar pentru ca blenderul sa proceseze bine compozitia, se adauga cateii de usturoi daca ati optat pentru ei, se proceseaza iar si se scoate intr-un castron. Se taie mararul si, daca le preferati in locul cateilor de usturoi si cel mai important daca este sezonul lor, ceapa verde, usturoiul verde sau leurda si se adauga la branzica. Inainte de a se manca, recomand sa se tina cateva ore la frigider.

A iesit gustoasa! Merge de minune pe barcute de ardei gras, kapia, gogosari, rondele de rosii, painici raw-vegane, morcovi, castraveti, etc.

Nico
Publicat in: Hrana Vie Aboneaza-te la retetele mele

Aboneaza-te la articolele si retetele mele!

Te mai pot interesa si:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aprob stocarea datelor mele conform Politicii de Confidentialitate