Astazi mi-am preparat o inghetata raw-vegana de caramel, sanatoasa, aromata si delicioasa.
Aveti nevoie de 75gr curmale fara samburi, 4 banane coapte, 50ml lapte de cocos, 2 linguri de lucuma si un varf de scortisoara.
Taiati bananele in felii mai groase si puneti-le in congelator pentru minim 8 ore. Curmalele le puneti la hidratat in apa filtrata pentru minim 6 ore.
Cu ajutorul unui blender performant menit sa proceseze alimente tari, asa cum este Vitamix Pro 300, blenduiti bananele adaugand curmalele scurse de apa, laptele de cocos si lucuma. Mixati pana la omogenizare. Turnati crema intr-o caserola si tineti-o la congelator pentru cateva ore.
Scoateti cateva cupe de inghetata si presarati scortisoara deasupra.
Pofta buna!
De unde puteti cumpara ingredientele si uneltele:
- blender Vitamix Pro 300 – clic aici
- cana filtranta apa – clic aici
- lapte de cocos – clic aici
- lucuma – clic aici
- curmale fara samburi – clic aici
- scortisoara – clic aici
