Aceasta este o reteta atat de simplu de facut insa atat de gustoasa. Sosul iute de gogosari a iesit demential.
Reteta:
Ingrediente: 2 dovlecei, 3 gogosari mari, 5-6 catei de usturoi, 3 linguri ulei de masline extra-virgin, 1 lingurita sare naturala, piper din belsug, 1 lingurita cu varf de boia iute, 1 lingurita de oregano uscat.
Faceti spaghetele din dovlecei cu ajutorul acestui feliator pentru legume minunat si puneti-le intr-un castron. Resturile de dovlecei (vor ramane niste codite) le puneti in blender sau aparatul de maruntit (eu prefer acest blender vertical cu optiunea de maruntire) peste care puneti toate celelalte ingrediente. Procesati pana cand gogosarii sunt maruntiti bine de tot si sosul omogenizat. Turnati sosul peste spaghete si desfatati-va papilele gustative.
Pofta buna!
De unde puteti cumpara aparatura si ingredientele:
- feliator pentru legume – clic aici
- blender vertical – clic aici
- sare gema naturala – clic aici
- piper Solaris – 5 arome – clic aici – rasnita e super eficienta si se poate reumple!
- ulei de masline extravirgin 5L – clic aici
- boia iute – clic aici
- oregano uscat – clic aici

În seara asta incercam și noi rețeta asta. Îți trimitem rezultatul 🙂
Super. Un feedback aici ar fi de folos pentru cei care ar vrea sa incerce reteta 😀 . Te pup