Termeni si Conditii

1. Acceptarea Termenilor și Conditiilor Veganico.ro
Accesul dvs. si utilizarea website-ului Veganico.ro sunt supuse exclusiv acestor Termeni si Conditii. Nu veți folosi website-ul Veganico.ro pentru niciun scop care este ilegal sau interzis de acești Termeni si Conditii. Prin utilizarea website-ului Veganico.ro, acceptati pe deplin termenii, conditiile și declaratiile din aceasta notificare. Daca nu acceptati acești Termeni si Conditii, trebuie sa opriti imediat utilizarea website-ului Veganico.ro.

2. Recomandari
Continutul website-ului Veganico.ro nu constituie consiliere. Daca alegeti sa utilizati si sa aplicati informatiile de pe Veganico.ro, noi nu putem fi trasi la raspundere pentru actiunile dvs. sau pentru orice rezultate nedorite. Sunteti 100% responsabili pentru alegerile dvs., iar deciziile dvs. nu trebuie sa se bazeze pe informatiile de pe Veganico.ro ci pe propria dvs. ratiune si simtire.

3. Modificari
Veganico.ro isi rezerva dreptul:
3.1. sa schimbe sau sa elimine (temporar sau permanent) website-ul sau orice parte a acestuia fara notificare si dvs. confirmati ca Veganico.ro nu va fi raspunzator fata de dvs. pentru nicio astfel de schimbare sau eliminare si
3.2. sa modifice acesti Termeni si Conditii in orice moment, iar continuarea utilizarii website-ului in urma oricaror modificari reprezinta acceptarea dvs. a oricaror astfel de modificari.

4. Link-uri catre alte site-uri
Website-ul Veganico.ro poate include link-uri catre site-uri web ale unor terte parti care sunt controlate si intretinute de altii. Orice legatura catre alte site-uri web nu este o aprobare din partea noastra a acestor site-uri web, si dvs. acceptati si sunteti de acord ca nu suntem responsabili pentru continutul sau disponibilitatea oricaror astfel de site-uri.

5. Drepturi de autor
5.1. Toate drepturile de autor, marcile comerciale si toate celelalte drepturi de proprietate intelectuala de pe Veganico.ro si continutul sau (inclusiv, fara limitare, designul website-ului, textul, grafica si toate programele software si codurile sursa legate de website) sunt detinute de Veganico.ro, licentiate Veganico.ro sau, in caz contrar, sunt utilizate de Veganico.ro așa cum este permis de lege.
5.2. In ceea ce priveste accesarea website-ului Veganico.ro, sunteti de acord ca veti accesa continutul exclusiv pentru uz personal, necomercial. Niciun continut nu poate fi descarcat, copiat, reprodus, transmis, stocat, vandut sau distribuit fara acordul prealabil scris al titularului drepturilor de autor. Aceasta exclude descarcarea, copierea si/sau tiparirea paginilor website-ului Veganico.ro numai pentru uz personal, necomercial.

6. Declinari si Limitarea Raspunderii
6.1. Website-ul Veganico.ro este furnizat pe baza de ASA CUM ESTE si ASA CUM ESTE DISPONIBIL, fara nicio reprezentare sau confirmare si fara niciun fel de garantie, indiferent daca este expresa sau implicita, incluzand dar fara a se limita la garantiile implicite de calitate satisfacatoare, aptitudini pentru un anumit scop, neincalcare de drepturi, compatibilitate, securitate si acuratete.
6.2. In masura permisa de lege, Veganico.ro nu va fi raspunzatoare pentru nicio pierdere sau deteriorare indirecta sau consecventa (inclusiv, fara a se limita la pierderea afacerii, oportunitate, date, profituri) care decurg din sau in legatura cu utilizarea website-ului.
6.3. Veganico.ro nu garanteaza ca functionalitatea website-ului va fi neintrerupta sau fara erori, ca defectele vor fi corectate sau ca website-ul sau serverul care il face disponibil nu contine virusi sau orice altceva care ar putea fi daunator sau distructiv.

7. Despagubire
Sunteti de acord sa despagubiti si sa aparati Veganico.ro si administratorii sai impotriva tuturor obligatiilor, taxelor legale, daunelor, pierderilor, costurilor si altor cheltuieli in legatura cu orice reclamatii sau actiuni introduse impotriva Veganico.ro care decurg din orice incalcare ai acestor Termeni si Conditii sau alte obligatii care decurg din utilizarea de catre dvs. a acestui website.

8. Separare
In cazul in care oricare dintre acesti Termeni si Conditii sunt invalidati sau considerati ilegali sau inaplicabili din orice motiv de catre o instanta competenta din Romania, atunci acel Termen sau acea Conditie va fi taiat(a), iar ceilalti Termeni si Conditii vor ramane in vigoare si continua sa fie obligatorii si executorii.

Pentru orice informatii suplimentare, va rugam sa trimiteti un e-mail catre webmaster.